Camilla

Hajnali fél háromkor megszületett Camilla Bővebben : Bothy Threads: Camilla .Anyag: 14 ct márványos Aida.Fonal :Madeira ( helyett , minden egyéb) gyöngy : TOHO szitakötő . 2 kép készült , egy este, és egy most. 3 testvére még tűre vár. 🙂

Nem volt könnyű munka.Kezdve  a fonal kiválogatásával ami nagyon nehéz, mivel a Madeira gyár kivonult  az országunkból , az átváltótábla meg nem minden színhez ad meg alternatívát.
A kontúros rész külön lapon van és azon vannak a gyöngyök is feltüntetve, nos itt egy kicsit elbotlottam, de aki nem ismeri a képet nem tűnik fel.
A 4 mintát és a hozzávaló irodalmat amit a készlet tartalmaz sok-sok éve ajándékba kaptam (jó nagy méretben)
Régóta nem xszemeztem, de most ez a kis vidám minta meghozta a kedvem. Ami kicsit elvette a sok fél keresztszem, a rengeteg kontúr, és a sok-sok gyöngy. (Igaz egyhez nem jutott márványos anyag , azt sima 14.-re hímzem.)

 

4 hozzászólás a következőhöz: “Camilla

 1. Edit szerint:

  Rengeteget hímeztél a napokban, hogy kész lett. Naggggyon szép! 🙂 Érdemes volt befejezni.

  • kata szerint:

   Annyira nem volt sok, vagy nem éreztem soknak, pedig 14 es Aidára félkereszteket csinálni baromi nehéz. (A fonalátváltásról most mélyen hallgatok, mert csak az 4 nap volt) + a rengeteg gyöngy …. de tényleg megérte. Olyan kis vidám. Kíváncsi leszek Abigailra ő milyen lesz ? 🙂
   Most viszont vigyázok a gyöngyök színére, mert 2 féle kell! + aranyszál is.
   DE ajándékba kaptam jó nagy méretben az íveket, illik végre befejezni.

 2. Palkó szerint:

  Nagyon bájos! És a sorozat többi tagja is!
  Örülök, hogy van kedved, erőd hímezni!
  Szép hétvégét Nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük