Vacogás…..

Tegnap egész nap nem volt fűtés , de ezt sajnos csak délután tudtam meg amikor lementem postát nézni….. Nem nagyon értettem reggel , hogy miért fázom és bújok vissza a meleg paplan alá.
Azért nem fekhetek egész nap, mert hideg van.

A kézimunka is szünetel , mert még ma sincs meleg, a kezem ilyenkor fáj, az ujjaim merevek. Ha nem lesz kész a bagoly az ünnepekre , már nem is izgat. Jobban félek egy megfázástól, és annak a következményeitől.  A vitaminoktól el vagyok tiltva, marad a józan ész, a meleg ágy, és a forró tea.

Tegnapelőtt szerencsére befejeztem a horgolt nyakláncot, csak szerelékezni kellene. Bár nem úgy készült ahogy szerettem volna szemenkénti horgolással sajnos a kicsit sem olcsó TOHO kásagyöngy nem volt egyforma , emiatt maradt a török horgolásos technika. 3 napig szedegettem cérnára a mákszemnyi  gyöngyöket , és amikor láttam nem fog menni nagyon mérges lettem. Sok ékszerem van, pont ez nem nagyon hiányzott. Valami újat szerettem volna , valami szépet. (Ha kész majd mutatom. )

Addig is hoztam ünnepi képeket:

Névnapomra: Mikulásra:-) :Karácsonyra:

“Akármi tartó ” 😀  Sajnos a telefonom tablefon, vagyis ahogy én nevezem tepsifon. 😀 Nem igazán akart beleférni…  Jó nagy darab , de mivel azon olvasom a könyveimet is , meg lesem Renulek mintáit is kellett ekkora. Így nem kell külön telefon és külön tablet. A tartóka meg hajós dokk lesz, ha majd odaérek, hogy nem fagy le a kezem, és készen lesznek a képeim. Sünike  Szegény tüske nélkül fázott nagyon bebújt mellém melegedni. Nem, nem ő nem lesz tűpárna 🙂  Inkább kispárna ….késő este eszembe jutott a sálfonal ami jó szőrös , és nem lehet igazából horgolni, csak kötni. Nos abból van barna átmenetes is , szóval nem marad tüskétlenül ígérem. Valahogy rávarrogatom a hátára. Úgyis csak van, de nem tudok már kötni sajnos . 🙁

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás csomagot virágostól kávéstól mindenestől, még most is könny csillog a szememben…….. kézzel készült szeretettel aprólékosan, lélekmelengetően.
Gondolom nem is kell írnom kitől jött 🙂

A hópelyhek is célba értek , és ahogy olvastam nagyon örültek neki. Ilyenkor érzem azt, hogy öröm kapni és öröm adni is!

Lesz még csomag , de az már csak jövőre, mivel kisebb fajta logisztikát igényel a dolog. Most erről nem is írnék többet mert elrontom a meglepetést. 😉

 

10 hozzászólás a következőhöz: “Vacogás…..

 1. Beáta szerint:

  Mi lett a fűtéssel? Ma nagyon hideg volt.

  • kata szerint:

   Tegnap reggel 8.-kor elzárták valami hiba miatt és csak este 8-9 körül lett újra fűtés.(Ha a langyos radiátort annak lehet nevezni….)
   Azóta fázom, és fájnak az ízületeim 🙁

 2. Beáta szerint:

  Nagy pokrócokba bújás! Szundival.

 3. kyOrsi szerint:

  ohh, megismerem az ajándékaidat 🙂 az biztos, hogy szeretettel készítette és küldte Neked. Ünnepi előzetesed megvolt, kicsit javított a rossz érzésen, a fűtés hiánya miatt. Remélem azóta minden rendben van vele.

  • kata szerint:

   Tudtam, hogy ismerős lesz azoknak akik olvasnak 🙂
   Nem zavar, hogy hideg van. csak az, hogy nem megy a kézimunka a merev ujjaimmal. Még nem igazán melegedett át a lakás. A langyos radiátorral sokáig tart: 🙁

 4. Vera szerint:

  Remélem a fűtés megoldódott,és már meleg van…Egész évbe nem tudom hányszor kaptam csomagot… Ennyi..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük