folytatás….

Meglett a leletem és megkaptam a szurimat is. Szerencsém volt ,mert fél év múlva kell újra ismételni ezt a fajta vérvizsgálatot, aztán majd kiderül mi lesz.

Közben lekerült a kórház bejáratánál az állvány:

Álomszép freskót hoztak helyre. Legközelebb már kész lesz a másik oldal is és akkor megpróbálok jobb képet hozni. A többi vizsgálat marad jövőre. Áprilisig van időm. De ezt az évet most már szeretném az ünnepre hangolva tölteni. Úgy mennek a napok, hogy mire észbe kapok este van…… Igaz ezen a héten sikerült jó alaposan kifárasztanom magamat, de muszáj . Most a hétvége még mindig a háztartásé, de a jövő hét reményeim szerint a pihenésé lesz.

Voltam kint a Kőbazár piacon és vettem szép új pulcsikat , most végre van kettő , ha el kell mennem valahová. A karácsonyi ajándékokat is megvettem, de azt hiszem legközelebb nem hagyom november közepére mert irtó sokan voltak. Nem néztek, csak mentek, 🙁 Még szerencse , hogy nem rúgták ki a lábamat alólam.  Nem tudom , csak én vagyok egyedül aki utálja szűk helyen a tömeget? 🙁

 

Elkezdtem hímezni a képemet, és hogy milyen is lesz hoztam róla egy mini képet is. 🙂  Direkt ilyen picike a kép, mert sajnos nem volt róla fotó….. Ez kerül az ovális keretbe.

Itt tartok vele :

Tegnap délután kezdtem el és bízom benne kész lesz karácsonyra a fiam szobájába. Az anyag 16.-os Aida festett, és a fonal szintén festett (DMC/ Dark Soil ) Köszönet érte Judesign

A horgolást némileg meguntam, jó lenne csipkézni , mert abból is harácsoltam pár izgalmas dolgot. De sajnos a sok munka és a vegyszerek elintézték a kezemet. Bár mostanában úgyis csak egy dologgal foglalkozom, csak akkor váltok, ha az apró szemű anyagot nem látom már rendesen.

Ha sikerül mégis elszállnak a hópihék még az idén. 🙂

Bea! Ha kéred a kislány fotóját írj és küldöm neked ! Tényleg aranyos kép……

 

8 hozzászólás a következőhöz: “folytatás….

 1. Vera szerint:

  milyen szép baglyot találtál!!!!Egy szálal varrod?
  Szép lesz!
  Szép hétvégét!!!!

 2. Vera szerint:

  Láttam két szál…

 3. Mammka szerint:

  Sok erőt kívánok a betegségedhez és gyógyulást!
  Nagyon szép képeket hoztál!

 4. Beáta szerint:

  Nem kérem. Köszi, de annyi tervem van!
  Ezt is, azt is csinálsz, értelmezem.
  Amúgy engem nem zavar a tömeg. Inkább feltölt a sok ember.

  • kata szerint:

   Terv az nálam is halomban áll.
   Szeretnék mostantól egyszerre csak egyfélét csinálni, csak a szemem szab határt estefelé. Korán sötétedik és néha alig látok hímezni.
   Sokféle hobbim volt, de párat el kellett hagynom. De nem bánom.

   A tömeg nem zavarna nagy térben pl egy pláza de a piacon keskeny helyen toporog sok ember, és nem néz a lába elé. Majdnem kirúgták a mankómat. 🙁
   Zömmel idős emberek banyatankkal, na ez az ami zavart igazából. DE túléltem.
   Úgy 5 évente muszáj ruhát vennem. DE máskor nem hagyom november közepére az tuti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük