Kórházi horgolások….

20 db virágos csillagot horgoltam :

Sajnos csak pár fotó sikerült. 🙁  A képeken még kifeszítve száradnak. A fonal mindenféle maradék , van benne perle hímzőfonal és van maradék horgolófonal. Illetve kipróbáltam a 16 os Puppets milyen horgolva, hisz eddig csak hajócskáztam belőle.  Csinálok még, mert ez kis minta hamar kész van, és lehet közben filmet nézni, vagy hangoskönyvet hallgatni.

Itthon már elővettem a vastag fonalat és 5.-ös tűvel csináltam egy kilépőt a fürdőszobába. 1 estés kis egyszerű. Sok ilyen vastag fonalat festettem be régebben, de azóta nem igazán tetszenek a színek.:-( Na meg mosni sem lehet, így sajnos, ha elkoszolódik kukába végzi.  (Egy lábtörlőnyi darabért nem moshatom gépben…. amúgy meg fog is a színe sajnos)

Maradt még ebből a fonalból egy jókora zsáknyi natúr színű , abból egyszer pelerin lesz. A fonalnak neve nincs, motringos és borzasztóan szöszölős. De mivel olcsó volt és pamut, megérte. (Nem ilyet szerettem volna de ez van ezt kell szeretni…..

6 hozzászólás a következőhöz: “Kórházi horgolások….

 1. Mammka szerint:

  Kórház? a szükséges rossz. Szépeket horgoltál.A kilépő is remek ötlet és a téglalap alakú felmosóra tehető horgolt felmosórész.

  • kata szerint:

   Igen Drága Mamka kórházi kezelés és egyúttal kivizsgálás is.Na az nagyon rossz lett.
   Köszönöm szépen , tavaly is csináltam de csak fehér pihéket, de most nem hivatkozhat senki a piros hóra! 🙂 Lett olyan is.
   Hümm, hümm a felmosóra nem gondoltam, köszi! 😀

 2. Beáta szerint:

  Oh, kórház. Ez nem jó időtöltés, ellenben a szép munkákkal.

  • kata szerint:

   Hát nem főleg ha rosszak az eredmények. 🙁 Unalmamban próbálgattam régi fonalakkal ez jó kis minta, könnyű….és lehet más ünnephez is girland nemcsak a karácsonyfára.

 3. Vera szerint:

  Szerintem az egyik legszebb csillag ez…Mikor kezdtem horgolni, jó pár éve, én is sokat készítettem, színeseket is…Jól töltötted el az idődet, csendes pihenőként.SZÉPEK!!!
  A fürdőbe nem árt vigyázni, és megnézni nem e csúszik a kilépő…

  • kata szerint:

   Ugye? Lementettem egy csomót, de mind túl csipkés és hímzőfonalhoz nem jó, mert az puha. Köszönöm a dicséretet! Nemsokára visszatérek a csipkéhez, mert az az igazi szerelem.
   Még nem próbáltuk ki a kilépőt, de valami kellett, mert már hideg a kő, ha nem találjuk el a papucsot 🙂 Nekem inkább a zuhanyozó a mumus , nehezen szállok be , meg ki.:-(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük