Blogszünet.

Kicsit leállok a blogolással. A dolog is sok,fáradt is vagyok.

Amit írni szeretnék azt most megteszem, és utána készülődés az ünnepre. Bár nem úgy, hogy 8 féle étel, 6 féle sütemény és sok-sok ital.Nem most idén először csak abból főzök ami a mélyhűtőben van!

Ital : Kávé, tea, bubis víz, avagy sima. Az alkohol sok éve már száműzve. Újévi köszöntőnek jó a tini pezsgő is, nem attól függ milyen lesz az elkövetkezendő év, hogy sokat iszunk……  Ez az ünnep most más lesz mint eddig.  Csak szép csendben elmélkedve, emlékezve, imádkozva, énekelve.

A másik blogom megszüntettem, már rég készültem rá, itt vagyok régóta idén nyáron volt 5 éve, aki jött és olvasott most is megtalál.  Persze ha akar…..

Mivel a terítőm már akkora hogy nem tudom hol fotózni , és kell legalább 2-3 hét egy sorhoz. Hiába van feltankolva az összes hajóm, mire körbeérek az jó sok  idő. Sok külföldi blogon látom, hogy csinálják ugyanezt, de közbe-közbe mást is. Lehet nekem is kellene némi szünet hímzéssel? Nem tudom majd meglátom. Nagyon izgat az arab lány amit kaptam ajándékba. (Nem a small változat) Hatalmas nagy kép előfestett vászonra. Anno amikor először lehetett itthon is kapni, nem volt rá keretem sajnos, de most megkaptam ajándékba, és nyár óta piszkál. Talán ezzel próbálom ki az állványon való hímzést.

Közben kinéztem egy cuki nyakláncot magamnak aminek a lánc része is hajócsipke. A medál meg két egymásba fonódó szívecske. Most gyakorlom a spit ring nevű csomózási módot. Ilyen lenne a “lánc”Hát nem könnyű, de első lépés megtörtént. Bizton mondom lesz ez még szebb is. Akkor majd elkezdem.  Ugyanis 1 színnel szeretném nem kettővel…….

Kaptam csomagot is a héten, de nem fotóztam le. 🙁  Ideges, és mérges lettem, mert zacskóba hozta ki a postás. Szerencsére a dobozban egy fehér zacskóban volt az ajándék. Fura mert amit én küldtem abból az egyik szintén ki volt bontva. Utólag kiderült a posta összeomlani látszik:-(  De talán akkor sem az embereken kellene bosszút állni, akik nagyon sokat fizetnem, hogy másnak szép legyen az ünnepe- 🙁

A jó hír van már diódarálóm! köszönöm kedves angyalka !


 

Kívánok mindenkinek Áldott Adventi készülődést!  Boldog  Karácsonyt , és egészségben és alkotásban gazdag Újesztendőt!

 

12 hozzászólás a következőhöz: “Blogszünet.

 1. Mamka szerint:

  “szép csendben elmélkedve, emlékezve, imádkozva, énekelve.”—ilyet tervezek én is. A zenélést,éneklést nem igen szorgalmazta a családom,de most már itt van a Kicsilány,aki fő segítségem az éneklésben.:)
  Érzem,hogy elfut az idő, de igyekszem.Azt hiszem többet tervezek-rendrakás, szanálás, festés,stb,mint amennyi belefér. A sorrendet felállítom újra..)
  Áldott Ünnepet kívánok neked ,békességgel teljeset!

  • kata szerint:

   Köszönöm szépen Mamka! Nálunk a fiam, mert ő több éneket tud mint én, és ha nagyon hamis is szívből szól…
   Persze én csak tervezek, hogy milyen lesz a vége nem tudhatom előre. 🙂

 2. Vera szerint:

  Nnnna ügyike vagy… csak sikerült az osztott gyűrű… majd az új évben megpróbálom… Most nincs rá időm…

  Általában felváltva szokták a nagy munkákat készíteni, hogy ne legyen unalmas…
  Ez a lány szép lesz majd..mekkora a mérete?
  Én sem tervezem, sem menűt… sem mást…Majd kialakul….
  Most még van pár munkám tervbe, félig készen… befejezem… azért hogy egy év munkám egybe legyen… Aztán majd meglátjuk…

  • kata szerint:

   Sikerült bár nem szép, és én egy színből szeretném , nem kettőből, de amíg rá nem áll a kezem muszáj így csinálnom. Nyakláncot szeretnék medállal.:-)
   A csopiban fent van a link…. tudod ahol ment a szóváltás 🙁
   Én is azért vettem elő a hímzésem, de ez cica lesz a kanapéban félig elbújva, nem túl nagy 16.-os Aidán csak telibe van hímezne. DMC DECO készlet.
   Most, hogy a fiam beteg lett nem is tudom mi lesz… ebben a hülye időben alakul valahol egy jó kis járvány -(
   Én nem vagyok ennyire rendszerető mint te , azt csinálom amihez épp a kedvemre van, de kell a mindennapi kevéske molyolás. A sok félig kész meg eláll.
   A nagy kép is , gondolom azt sem idén fejezed be te sem.

 3. Emőci szerint:

  A blogszünet jó, soha sem véletlen. Pihenj sokat és legyen nagyon szép a karácsonyotok, úgy szép ha csendes❤️És mindig olyan kézimunkát csinálj amihez kedved van mert ahogy írtad: minden eláll.
  Nálam tervben van egy botanikai rózsa folytatása és egy nagyobb Lanarte- ba is kezdek. Ha lenne akaraterőm, csak erre koncentrálnék, nem csábulnék el kisebbekre. Viszont vettem fonalakat amik feldolgozásra várnak..hát ilyenek vagyunk mi:-))))

  • kata szerint:

   Betegen nehezen. Utálom ha az emberek betegen tömegben tüsszögnek a levegőben…tesznek rá, hogy ezzel mi kért okoznak másoknak.
   nagyon mérges vagyok. Borul minden tervem. Most örüljek?

   Hát lesz karácsony, ha ez így marad az tuti……

 4. Beáta szerint:

  Kívánok én is kellemes, békés, csendes ünnepeket!

 5. Phan szerint:

  Bizony, vannak, akiknek az ünnep csak és kizárólag az anyagi javakról szól. Nem arról, hogy együtt a család, béke és nyugalom van. Nem kell hétfogásos menü, és alkohol ahhoz, hogy az ember jól érezze magát!
  Apróságokkal is lehet meglepit és örömet szerezni. 🙂

  Pihenésképpen hímezgesd az arab lányt, nagyon szép kép!
  Békés, boldog karácsonyt kívánok! 🙂

  • kata szerint:

   Van akinek Harácsony 8 fogásos ebéddel 10 féle sütivel, és vannak sokan akinek Karácsony a meghitt családi ünnep.

   A gyerekem épp beteg, nem hiszem, hogy van kedvem bármihez is most.

   Áldott békés ünnepeket kívánok neked is!

 6. Jucus szerint:

  Békés, nyugodt karácsonyt kívánok, plusz gyógyulást az összes betegnek! Puszillak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük