Verának!

Ezt a BLOGOT látnod kell , azt hiszem én fasorban sem vagyok a hölgyhöz képest 🙂  A fórumon találtam a linket és leesett az állam.

Nagyon sok free állatkája is van, egyik cukibb mint a másik…… csak meg kellene tanulni hollandul 😀

Bár talán anélkül is menne, talán. Na meg ha nem lenne a pamutfonal annyira drága 🙁

 

Én most pár hétre búcsúzom, mivel a házunkban áramot szerelnek és sok lesz az áramszünet, na meg a sok munka miatt sem lesz sok időm.

(Marad a böködés, és a hangoskönyv. )

Szép és termékeny őszi napokat kívánok minden kedves olvasómnak!

8 hozzászólás a következőhöz: “Verának!

 1. Palkó szerint:

  Bár én nem Vera vagyok :), de3 a blog tényleg fantasztikus, tündéri állatkákat készít a hölgy 🙂

  Mostanában állandóan eltűnsz… 🙁
  Bár ha nincs internet, akkor én is többet hímzek 🙂
  Minden jót a viszontlátásig (olvasásig) 🙂

  • kata szerint:

   Ugye ? Nekem nagyon bejön, csak sajna olyan fonalválasztékom nincs 🙁 Megnéztem alaphangon 500.- alatt nincs pamutfonal .

   Most sajnos munkaügyből kifolyólag , de majd ha megmutathatom azonnal mosolyogni fogsz és megérted !

   Bár mára abbafelejtem a bökdödédt, elég volt hajnali 4.40.től a meló, és délután az sztk gyógyszerért , kockásra ültem a ……. tudodmimet.
   Holnap meg fél napig nem lesz áram, hurrá alhatok amenyit akarok:-)
   De az még elárulom, hogy a cuki mintád magyar változata már mellettem van és alig várom, hogy belevájjam a tűmet, szegény macsek rovására.

 2. Vera szerint:

  Itt vagyok…ám……… csak befejeztem egy édes hajócsipkés kis terítőt… ma fóliáztunk… tököm , kezem lábam földig ért… ugy érzem hulla vagyok…azt hittem nem is élem túl…. de ezt be kellett fejezni…
  Ügye milyen aranyosak a horgolt figurák? köszönöm…. az első egy galamb amit horgoltam… annyira nem értettem, de a farktollat ahogy tudtam, ugy fejeztem be… ráadásul kövér is lett…gyerekeim elnevezték lamantinak… Pár éve elkérte, igy az autóba van a tükrön,, többen rákérdeztek már…
  Akkor jó munkát…Most kell áramszüneteket csinálni? amikor már hideg van?

  • kata szerint:

   Látlak 😀
   Biztos csodaszépséges lett a terítőd!
   Pihenj amennyit lehet, sajnos ez a munka ilyen, muszáj felkészülni a télre. A párom is csinálja ahogy bírja , de ő egyedül van szegény. Igaz nincs fóliánk, de azért van mindig valami kapirgálni való a kertben.
   Amikor ezt a linket megláttam azonnal rád gondoltam, talán fordítóval lehetne magyarítani valahogy. Elhiszem ám, hogy jól esik ha másnak is tetszik a munkád. a kis lila baglyod itt lóg mellettem 🙂 a horgolt tűpárnával, ami most kissé sünire hajaz a sok tűtől:-)

   Így jött ki a lépés sajnos ez a 2. ütem, mert egyszerre sokba lett volna a társasháznak , de szerencse gázzal fűtünk. Én meg majd nappal alszom éjjel meg böködök … jobb híján .

 3. Palkó szerint:

  Az érdekes lesz, ha éjjel hímzel… de hátha sütni fog a nap – végül is 20 fokot jósolnak, ahhoz napsütés is kell – és akkor nappal villany nélkül is menni fog 🙂
  Kíváncsian várom az eredményeket!

  • kata szerint:

   Miért? Reflektor világítja meg a munkaasztalom , annak meg van ám fénye! + mivel fehér fényt bocsát ki, van még egy kis régi izzós lámpácskám.Szóval nem gond az éjjeli hímzés, és közben lehet filmet is nézni a neten…. Sokat varrok éjjeleken át , ám vacakság az amikor vissza kell állni az éjjeli alvásra, na az a nehezebb .

   A szoba sajnos északi fekvésű így ünnepnap sem süt be a nap.

   Idővel mutatom , addig türelmedet kérem.
   Most pedig búcsú, mert lőtték a pizsit 😀

 4. Cimpulusz szerint:

  A druszám blogja hehehehe 🙂 Jópofák, kár, hogy olyan veszett rasnyán horgolok!:(

  • kata szerint:

   Tudom, néztem is millen ösmerős a név:-)
   A rusnya horgolás ellenszere a gyakorlás , sok-sok gyakorlás úton útfélen hivatalban, netán orvosnál várakozós időtöltés. Lehetőleg vastag fonallal pl sálat gyors a sikerélmény és előbb utóbb a vékonyabb fonalak kezdenek vonzani……
   Itt az oldalon találsz még horgolási tanodát is ha szabadna javasolnom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük