Pihenő

Nagyon belemerültem a hajózásba , azt hiszem nem árt egy kis pihenő .  Nem szeretném ha kikészülne a kezem , ezért most egy kis titkos hímzés jön , és majd folytatom az evezést……. (Képet azért hozok , nehogy a kedves olvasóim kimaradjanak abból, hogy mekkorát nőtt a csipkém. )

Ma  nagy nap volt ugyanis kis csapatunk idén először összegyűlt a fonóba . Én meg itthon hagytam a fényképezőgépemet. Lassan szokásommá válik 🙁

Egy nagyon aranyos angyal babával   kézhez kaptam a meseterítőt, csak még azt nem tudom, hogy fogom fotózni, ugyanis beteríti a nagyágyat .:-)  Hát fázni nem fogok alatta az biztos!
Amit sajnálok, hogy csak részletekben tudom mutogatni .

Holnaptól február második hetéig el leszek havazva , mert minden napra jut valami hivatalos elintéznivaló.  Szóval nem sok mindent tudok alkotni sajnos, hacsak nem viszek magammal valami picike zsebre vágható kézimunkafélét, hogy várakozás közben ne unatkozzam.

Hát igen az élet nem habos torta .  Túl szép lenne .

4 hozzászólás a következőhöz: “Pihenő

 1. Vera szerint:

  KIváncsian várom a képet… A várakozáshoz meg valóban valami könnyű kézimunkát viggyééééééééé…. hogy ne az idegeidet cincáld…és ird meg mit intéztél…

  • kata szerint:

   Hát nem tudom holnap mikor végzünk a telken , és ha hazaértünk nem lesz világos sajna várni kell .
   Még nem tudom, lehet valami szélcsipkét viszek úgyis kell majd …..
   Azt, hogy miket intézek nem publikus,hivatalos magán dolog.

 2. Vera szerint:

  Nem is úgy gondoltam hogy ideírod…szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük