Top finish :-)

Kibővítve, körbehorgolva a maradék fonalakkal, mosásra várva:

IMG_20130709_063243

Most elkezdtem ugyanennek a mintának a télies változatát, de nem kicsit változtatok rajta majd . Találtam egy csomó Bravo fonalat mindenféle szinben , ám csak 1 sor színes csík lesz a kockában a többi fekete ….. olyan mindenhez hordható legyen alapon.

A posta ismét tett egy rakással a jó hírére, ha nem telefonálok 1 óra hosszat meg sem tudom , hogy a csomagom ugyan megjött de visszavitte a postás. (Pedig ha  percet vár…na mindegy ) Cetlit sem hagyott, de bezzeg a számlát bedobta. Lényeg, hogy megérkezett csinosan és illatosan , a tartamától, meg fel kellett mosni engem. 🙂

IMG_20130709_153821

Alul az a fehérség sok-sok kalocsai terítő, párna, kötény ….imádom még mindig  13-14 éves korom óta hímzek . Igaz minden más tájegység mintáját szeretem. Sajnos fényképezőgép, és net hiányában semmit nem tudok megmutatni.
A világ 3 országában díszítik a tulajdonosok otthonát.

A fonalak, szalagok neszik , levendula , hajócsipke ….. még mindig csak álmélkodom. Nekem most van karácsony 😀

Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a csodás csomagot!

Többet nem is írok róla beszéljen a kép helyettem, mert nekem nincs rá szavam mit érzek most, a felém áradó szereteten kívül.

….. és igen most megyek és előveszem a rózsaszínt, hogy sokáig tartson még ez az érzés!

 

 

4 hozzászólás a következőhöz: “Top finish :-)

 1. Bernadett szerint:

  Gyonyoruseges kincsek.:)

  Puszik.:)

 2. Altair szerint:

  Nagyon jól néz ki a felső, és legyen sok örömed a csomag tartalmában. 🙂

  Kár, hogy nem tudod lefényképezni a hímzéseket is, mert én is nagyon szeretem őket (bár magam nem hímzek), van egy kedves idős ismerősöm, ahol rengeteg nagyírásos párna van a kanapén, fotelokban (fehér alapon egy színnel), azokért egyenesen rajongok, amilyen egyszerű, olyan elegáns.

 3. kata szerint:

  Köszönöm szépem , már nagyon agyalok mik legyenek a fonalakból 🙂
  Igazság szerint amiket én hímeztem anno, azok Amerikában, Angliában és Ausztráliában vannak és ezért nincs fotó semmiről. Amiket most kaptam, csak előrajzolt alapok és mind kalocsai , illetve van álkalocsai is. Ám lapul a dobozomban Úri mintás is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük