Medálok és egy kis hímzés

Kipróbáltam milyen ha szögletes kabosont foglalok be :

IMG_20130201_103726

 

Hát valahogy ilyen lett 🙂
Próbálkoztam pénzérmével is :

 

IMG_20130201_103814

Olyan lett mint a mostani időjárás , túl szürke.

De kellett némi napfény is , hát csináltam :

 

IMG_20130201_103950

Kislány nyaklánc:

 

IMG_20130201_104027

Még egy türkiz 🙂 donout  kabosont  varrtam a lukba bronzos 8.-as csiszi van, de sajnos nem sok látszik belőle  :

 

IMG_20130201_103915

 

Mivel a hímzést  kicsit elhanyagoltam  tegnap este elkezdtem a fonós házi feladatomat a gömöri csomós hímzést.

 

IMG_20130201_104137

Hát nem érzem , hogy szép lenne. 🙁  Nagyon nem egyformák a francia csomók, de mivel kb 10 alkalommal vágtam amit hímeztem elhatároztam, hogy többet nem fogom, Így is rengeteg van benne. Nem igazán lesz a kedvencem.

Nos ennyit sikerült alkotnom mióta nem írtam.

Ami nagyon elszomorít az a sok spam. Minden alkalommal sokat kell törölnöm mivel nem beszélek angolul, időm meg nem mindig van a fordítóval vacakolni,ami ráadásul igen ferdén is  fordít, ezért oldalra kiírtam, hogy csak magyar nyelvű hozzászólást tudok elfogadni.

Nagyon sajnálom, bár néhanap ha van időm és kedvem is mazsolázni , sok kedves szót kapok aminek persze örülök, de egyben bizonytalan is vagyok .Nem szeretném ha véletlenül is , de olyat engedélyeznék ami  valóban az ami….

Szóval marad minden így.

I’m sorry, I do not speak in English,only with a Hungarian language comment accept.

További szép tavaszias  napot kívánok mindenkinek!

4 hozzászólás a következőhöz: “Medálok és egy kis hímzés

 1. Phan szerint:

  Katám!
  Elsőre ritkán sikerül az embernek tökéleteset alkotnia. Ez vonatkozik a gömöri hímzésre is. Én még nem próbáltam, de biztos vagyok abban, hogy gyakorolnom kellene, mire vállalható lenne. Ha van türelmed, gyakorold, ez is menni fog! 🙂
  A befoglalásaid megint szépek lettek, nekem az első a kedvencem, a formája miatt. Ilyet sem csináltam még,, de ha sok ilyet mutogatsz még, akkor biztos kedvet kapok hozzá. 🙂

  • kata szerint:

   Editkém! A francia csomó sosem volt a kedvencem, de biztos ha sokat csinálnék menne, de ugye ebben a fajta hímzésben nemcsak a körvonal csomó, ezt remélem tudod te is!
   Bizti lesz még szögletes,mert minden színből csináltam…. Mivel ez nem volt szabályos téglalap , így nem is kapott szabályos függesztést 🙂
   Kíváncsi leszek vajon a szívem hogy sikerül?? Mert van ám olyan is ….

 2. Anton szerint:

  Ez a gömöri hímzés felkeltette a kíváncsiságom. Nem is ismertem…
  Megpróbálok lejutni a fonóba (sajnos nem biztos hogy sikerül).

  Kommentekhez próbálj betenni (betetetni a fiaddal) egy negatív chaptcha-t.
  Ennek az a lényege, hogy vannak az oldalon rejtett mezők, amik a robotok számára csábító névvel/cimkével vannak allátva (e-mail, comment, stb.) Amennyiben ezek a mezők nem üresek amikor elküldik, akkor spam. Így azonnal törölhető.
  A felhasználók ebből semmit nem látnak, tehát ki sem tudják tölteni. Gyakorlatilag ezzel megszűnik a spam. Persze előfordulhat hogy később meg kell változtatni az elnevezéseket, de erre kicsi az esély (nálam 3 éve gond nélkül fut)

  • kata szerint:

   Laci! Menj fel Rece-fice Zsuzsa oldalára ,írt róla és valahol van fotó is. Azért bízom benne, hogy találkozunk 1x , mert ezt most kezdül még csak tanulni, biztos eltart márciusig.
   Effektíve nincs bajom a spam szűrővel a bejegyzéseket is csak én látom más nem! Általában törlöm, csak néha sajnálom amikor szépeket írnak a munkámról….
   Ez van 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük